Gratis reclame, simpeler kan het niet!

Lokaal nieuws

Wekelijks ontvang ik een huis-aan-huis blad met een oplage van 23.000 exemplaren. Het blad bevat naast advertenties voornamelijk lokaal nieuws en heeft een aparte sectie geheel gevuld door het gemeentebestuur. Een onderdeel hiervan is ‘Als ik een lintje mag uitreiken aan iemand uit de gemeente dan ….’. In deze rubriek kunnen bewoners iemand of een vereniging in het zonnetje zetten.

Over het algemeen worden mensen die anderen bijstaan, iemand hebben gered, goed doen of hulp bieden in het zonnetje gezet. Tot vorige week een shopmanager van de locale telecom winkel in deze rubriek met foto verscheen en een lintje kreeg van een klant.

De klant

De dame in kwestie vindt dat de shopmanager in aanmerking komt voor het lintje door zijn vriendelijke manier van optreden waardoor hij laat merken hoe belangrijk je als klant bent. Zij roemt de service die hij verleent, klantvriendelijkheid en de tijd die hij neemt om een en ander uit te leggen op een inlevende manier. Tot slot is ze blij dat er geen rekening werd gepresenteerd, het is gewoon service!

Zoals ze door de shopmanager geholpen is komt ze nog maar zelden tegen de huidige maatschappij.

Hoe simpel

De inzet van de shopmanager, de betrokkenheid bij zijn klanten, het plezier waarmee hij werkt en de passie voor zijn vak zorgen voor tevreden klanten. Deze tevreden klant informeerde gratis meer dan 23.000 mensen. Onbetaalbare reclame waar adverteren niet tegenop kan, door te werken vanuit je hart. Simpeler kan het niet.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Effectieve communicatie, Klantgericht verkopen, Opvallend. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s